خانه | اخبار مدیریت پروژه | معرفی کارگاه‌های دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه ۲
دوازدهمین کنفرانس مدیریت پروژه

معرفی کارگاه‌های دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه ۲

معرفی کارگاه‌های دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه

در ادامه مطلب قبلی،  در این‌جا برخی دیگر از کارگاه‌ها را معرفی کوتاهی می نماییم:

نسـل جدید متدولـوژى‌هاى مدیریت پـروژه : 

ارائـه دهـنده: مهندس نادرخرمى‌راد

فرض کنید قرار است جدولى از مقادیر داشته باشید و محاسباتى بر آن اساس انجام دهید. آنچه نیاز دارید نرم افزارى مانند اکسل است. حال، اگر به جاى اکسل یک زبان برنامه‌نویسى در اختیار داشته باشید چه مى‌شود؟ یک زبان برنامه‌نویسى به مراتب کامل‌تر، پیشرفته‌تر و انعطاف‌پذیرتر از اکسل است، ولى این خصوصیت‌ها آن را تبدیل به گزینه‌هاى مناسب نمى‌کنند، زیرا اکثر افراد قادر به استفاده از آن نیستند. مشکل جامعه مدیریت پروژه نیز همین است، آنچه در اختیار داریم مشابه زبانهاى برنامه‌نویسى است (PMBOK، PRINCE2 و سایر استانداردهاى پایه‌اى) و آنچه نیاز داریم راه حل سادهاى مانند اکسل! P3.express پاسخ به همین نیاز است. P3. express یک متدولـوژى ساده براى مدیریت پروژه‌ها که بر مبناى استانداردهاى پایه‌اى و براى استفاده افراد معمولى شکل گرفته است. در این کارگاه متد P3. express به اجمـال معرفـى مى‌شـود و مخاطبان راه‌هاى یادگیرى و استفاده از این استاندارد باز و رایگان را مى‌آموزند.

خلاصـى از پروژه ؛ قـبل از وقت اضـافه

ارائـه دهندگان : مهندس فرهـادنصـراالله‌پور، مهندس مهـدى ولایتـى

با پیچیده‌تر شدن پروژه‌هاى صنعتى، مشکلات اجراء و به تبع آن تحویل‌دهى و تحویل‌گیرى آنها نیز مضاعف مى‌شود. شاید کم نباشند پیمانکاران و یا کارفرمایانى که، یکى از معضلات اصلى آنها طى نمودن روندى مطمئن و مطلوب در این مهم باشد. این کارگاه آموزشى تلاش خواهد نمود تا مخاطبان را با اقدامات، روشها و ابزارهاى پایان دادن کارها در صنعت احداث آشنا نماید، به نحوى که به سهولت و اطمینان متقابل بتوان پروژه را وارد فاز تحویل موقت نمود. مطالبى که در این کارگاه ارائه خواهد شد: ۱٫ انواع تحویل دهى کارها و مقاطع آن (مفاهیم، تعاریف و گروهبندى ها) ۲٫ مقدمات تحویل گیرى کارها  ۳٫ مراحل تحویل دهى کار در طى اجراى پروژه – کنترل کیفیت  ۴٫ اسنادى که باید در طول دوره ساخت توسط پیمانکاران تهیه و تدوین شود – اسناد کنترل کیفیت  ۵٫ نحوه ورود به مرحله پیش راه اندازى و آمادگى براى آن  ۶٫ طى دوره پیش راه اندازى (چک / تست / پانچ)  ۷٫تحویل به کارفرما مخاطب اصلـى این کارگاه پیمانکاران سـاخت، EPC، شرکتهاى MC ، کارفرمایان و علاقمندان به موضـوع تحویل و اختـتام پروژه هستند.

مدیریت چـابک و هفـت گناه کبـیره مدیریت پروژه

ارائـه دهـنده : مهندس روزبه کتبزاده، مهندس على واحدى دیز

رویکرد چابک در پروژه هاى نرم افزارى فواید بسیارى را به همراه داشته است، از جمله زمانبندى کوتاه تر، تیم‌هاى با بهره ورى بالا، کیفـیت بالاتر، محصولاتى که تطابق بیشـترى با انتظـارات مشترى دارد و … مزایاى مدیریت چابک باعث شده است تا استفاده از رویکرد چابک در پروژه هاى غیر نرم افزارى نیز افزایش یابد و حتى استانداردهاى مدیریت پروژه (نظیرPMBOKو PRINCE2) سعى نموده‌اند تادر ویرایش‌هاى جدید خود این رویکرد برتر را در مفاهیم مدیریت پروژه وارد نمایند. این کارگاه به این موضوع مى پردازد که چگونه مدیریت چابک توانسته است با اجتناب از هفت گناه کبیره مدیریت پروژه (تمثیلى از خطاهاى بزرگ در مدیریت پروژه) به این مهم دست یابد. در طول کارگاه ضمن معرفى جنبه هاى کلیدى رویکرد چابک، نمونه هاى مختلفى از موفقیت ها و شکست‌هاى مدیریت چابک بیان خواهد شد و همچنین نگاهى به تغییرات ویرایش جدید PMBOK از نگاه مدیریت چابک خواهیم انداخت.

 

حتما ببینید

سومین جایزه پژوهش برتر مدیریت پروژه

جایزه پژوهش برتر مدیریت پروژه ایران جایزه پژوهش برتر مدیریت پروژه ایران در ۲دسته ” …

This site is protected by wp-copyrightpro.com